2021-11-05

DJI Mavic 3 – drönaren med två kameror av toppkvalitet

Skapa legendariskt innehåll med nya DJI Mavic 3. Drönaren har både en 4/3 CMOS-Hasselbladkamera och en 1/2 CMOS-telekamera, vilket ger dig fantastisk bildkvalitet och med hjälp av 360 graders hinderavkänning kan du njuta av smidig och mjuk flygning utan risk för kollisioner. Med sitt ständiga utvecklande och skapande sätter DJI ett nytt riktmärke för vad flygfotografering kan vara, och tack vare de två inbyggda kamerorna får du nu både Hasselbladskvalitet och större zoommöjligheter. Flyg med Mavic 3 och upptäck en bildkvalitet i toppklass. Förhandsboka drönaren hos oss idag! Köp din drönare idag!


news_banner_DJI_mavic3.jpg

Arvet fortsätter

Det ikoniska svenska kameramärket Hasselblad har anpassat antennkameran L2D-20c för DJI Mavic 3, och bäddat in en professionell 4/3 CMOS-sensor i en elegant och kompakt form. Rigorösa Hasselblad-standarder tillämpas på både hårdvaruprestanda och mjukvarualgoritmer, vilket tar bildkvaliteten till en helt ny nivå. Du får upp till 20 megapixel stilldbilder, 12,8 steg av dynamiskt omfång vilket ger dig fantastiska detaljer både i lågdagrar och i högdagrar. En otroligt ljusstark sensor med en bländare justerbar mellan f/2.8-f/11 vilket ger dig alla möjligheter till den perfekt exponerade bilden.

Kameran har en ekvivalent brännvidd på 24mm som ger dig en fantastiskt vid och härlig bild och tillsammans med DJIs autofokus system ”Vision Detection Auto Focus” (VDAF) ger Mavic 3 dig inte bara ett vackert utsnitt utan även en skarp och fokuserad bild.

Inte bara en kamera utan två

Mavic 3 har inte bara en kamera utan den har två. Utöver Hasselblad kameran har den även en Telezoom lins. Telelinsen ger dig möjligheten att komma närmre ditt objekt utan att fysiskt vara närmre med drönaren. Upp till 28x hybridzoom med en ekvivalent brännvidd på 162mm och en bländare på f/4.4 kan denna telezoom både bara fördelaktig när man inte kan komma närmare med drönaren men ändå vill komma närmare ett objekt eller när du vill ha en snygg zoom i bild. När scener eller motiv är långt borta, använd telekameran för att zooma in och spara tid. Du kan till och med använda den för att spela in motiv på avstånd utan att störa scenen. En unik telekamera gör Explore-läget till det perfekta sättet att spana in och planera dina bilder. Möjligheterna är oändliga.

Exakta färger

Under fotografering kommer RGB-färgdata som erhålls av sensorn att konverteras genom Hasselblads unika bildbehandlingsalgoritm och färgbearbetningsläge, vilket ger bästa möjliga naturliga färger i alla scen.

Mavic 3 använder sin professionella bildprestanda för att spela in videos med höga upplösningar och bildhastighet. Dess kamera fångar också upp till en miljard färger tack vare en 10-bitars D-Log färgprofil, som erbjuder naturliga färggraderingar och avancerad flexibilitet i efterproduktion.

Mavic 3 Cine stöder även Apple ProRes 422 HQ-kodning med en maximal datahastighet på 3 772 Mbps. Det ingår också en inbyggd 1TB SSD och 10 Gbps för att ytterligare underlätta professionell filmning, redigering och skapande.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn