2021-02-17

Nyheter från Blackmagic Design!

Blackmagic Design lanserar två nya videomixrar till den populära serien ATEM Mini. Med de nya ATEM Mini Extreme och ATEM Mini Extreme ISO kan du ansluta upp till åtta videokällor samtidigt och få maximal kontroll på din livesändning. Utöver videomixrarna presenterar de streamingenheten Web Presenter HD, och sist men inte minst – nya Pocket Cinema Camera 6K Pro. Förhandsboka hos oss nu!


banner_news_bmd.jpg

ATEM Mini Extreme och Extreme ISO

ATEM Mini Extreme och ATEM Mini Extreme ISO är videomixrar för dig som vill skapa produktioner för livestreaming eller snygga videoproduktioner. De ansluts enkelt och du kan växla mellan åtta olika videoingångar samtidigt som du har full kontroll över dina källor. Skillnaden mellan Extreme och Extreme ISO är att Extreme ISO kan spela in på åtta källor och 1 master.

 • Åtta HDMI-ingångar
 • Två separata HDMI-utgångar
 • Dubbla USB-anslutningar
 • Fyra chroma keyers
 • Sex bild-i-bild DVE:er
 • Multiview med upp till 16 vyer samtidigt

Web Presenter HD

Förenkla din streamingvardag med den nya Web Presenter HD, utan att behöva ansluta till en dator. Med den nya enheten kan du kontrollera sändningskvaliteten på ett enkelt sätt. Skulle bredbandet strula kan du enkelt ansluta din mobiltelefon för att forsätta din sändning. Streaming har aldrig varit enklare! 

 • Komplett streaminglösning för YouTube, Facebook och digitala mötesplattformar
 • Överskåda och kontrollera din streaming live
 • Inbyggd H.264-kodare för maximal sändningskvalitet
 • Stöder streaming via Ethernet eller internetbundna telefoner via USB

Pocket Cinema Camera 6K Pro

Pocket Cinema Camera 6K Pro är en kompakt och kompetent 6K-kamera med inbyggda ND-filter och vinklingsbar HDR-skärm med hög ljusstyrka på 1500 nits. Kameran har en Super35-sensor med HDR-stöd och full utläsning tillsammans med Dual Native ISO med hög känslighet och stort dynamiskt omfång. Den har dessutom stöd för elektronisk sökare. Det här en kamera fullmatad med avancerade filmfunktioner i en kompakt och handhållen design.

 • Super 35 HDR Sensor med 13 stegs dynamiskt omfång
 • Dubbla inbyggda ISO upp till 25 600
 • Ljusstark vinklingsbar HDR-LCD-skärm

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn