Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr

Välkommen på vernissage och demodag med Fujifilm och Serkan Günes på Sveavägen i Stockholm


I samband med lanseringen av den nya spegelfria mellanformataren, Fujifilm GFX 50S, bjuder vi tillsammans med Fujifilm den 6 februari in till vernissage i vår butik på Sveavägen 20.

Fujifilm GFX 50S var en av de största nyheterna på Photokina i höstas och i januari presenterades kameran i sin helhet tillsammans med tre nya objektiv. Måndagen den 6 februari bjuder vi in till vernissage med bilder tagna med den nya kameran, samt möjlighet att testa den nya kameran.

Fujifilm GFX 50S

X-fotografen Serkan Günes kommer att finnas på plats för att svara på frågor och dela sina erfarenheter från att ha använt kameran under hösten. Serkan var en av totalt 25 stycken X-fotografer världen över som fick möjlighet att testa kameran och leverara bilder till lanseringarna i London, New York och Kyoto. Sverige och Norden hade en otroligt stark representation då även Knut Koivisto, Per-Anders Jörgesen, Pål Laukli och Jonas Rask fanns med bland dessa utvalda fotografer och deras bilder finns också med i butikens utställning.

 

Fujifilm kommer även ha med sig nyheterna X100F, X-T20 samt det senaste objektivet XF50mm F2, och tillsammans med Scandinavian Photo kan du förhandsboka samtliga produkter och ta del av förmånliga bokningserbjudanden.

Välkommen på vernissage och demodag med Fujifilm och Serkan Günes!

Tid: 6 februari kl. 14.30 -18.00
Plats: Scandinavian Photo, Sveavägen 20, Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt

Foto: Jonas Rask, Knut Koivisto, Pål Laukli och Serkan Günes.


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)