Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr

Demodag och föreläsning med Panasonic och Martin Wallgren på Norr Mälarstrand i Stockholm


Torsdagen den 9/2 kommer Martin Wallgren från Panasonic på besök i vår butik på Norr Mälarstrand 78 i Stockholm. Med sig har han bland annat det nya flaggskeppet GH5 samt de nya objektiven Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II och Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II. Dessutom kommer han framåt kvällen att hålla en inspirerande föreläsning som passar perfekt för dig som känner att du behöver lite nya sätt att tänka för att komma vidare med ditt fotograferande.

Demodag - Panasonic GH5 m.m.

Martin visar bland annat Panasonic GH5, Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II och Lumix G Vario 35-100mm f/2,8 II tillsammans med flera andra objektiv.

Tid: Torsdag 9 februari kl. 14.00-17.00
Plats: Scandinavian Photo butik, Norr Mälarstrand 78, Stockholm
Kostnad: Kostnadsfritt


Föreläsning - Fastna inte mellan formaten, ut och fotografera

Martin WallgrenMartin Wallgren är sedan flera år tillbaka LUMIX-ambassadör och filmare. Numera arbetar Martin som resande säljare, utbildare och inspiratör för Panasonic Nordic men med sig i bagaget har han många år av landskapsfotografi och filmskapande. Martin har samlat på sig en gedigen erfarenhet från att arbeta med olika kameraformat och vet hur man drar nytta av de olika formatens fördelar och nackdelar.

I denna föreläsningen uppmuntras du att tänka utanför ramarna då Martin reflekterar över hur lätt det är att fastna i traditionella tankebanor.

Vi bjuder på fika!

Föreläsningen är kostnadsfri men har ett begränsat antal platser så passa på att boka in dig redan i dag. Anmälan krävs till: kurs.norr@scandianvianphoto.se

Tid: Torsdag 9 februari kl.18.30
Plats: Scandinavian Photo butik, Norr Mälarstrand 78, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt men anmälan krävs. Begränsat antal platser.

 

Martin Wallgren


Senaste nytt

Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)