Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr

Ny utställning i Mölndal – Korta möten av Sören Håkanlind


Från och med lördag den 4 mars hänger Sören Håkanlinds utställning Korta möten i vår butik i Mölndal. Utställningen som består av porträttbilder av mestadels kända ansikten innehåller bland annat nytagna bilder på Håkan Hellström, Bea Szenfeld, Sven Wolter och många fler. Välkommen på vernissage!

Sören Håkanlind är en flerfaldigt prisbelönt fotograf. Han har fotograferat hundratals porträtt, bevakat olympiska spel och flera fotbolls-VM. Han har krälat nära sköldpaddor på Galapagosöarna och fotograferat björnar i Alaska; följt allt från Miss Universum-tävlingar till påven i Vatikanstaten; dokumenterat Camorran i Nepal och maffiafästet Corleone på Sicilien; bevakat oroligheter och krig på Östtimor och i Sarajevo; plåtat Volvo-lastbilar i Kanada, Angola och på Borneo. Han har förevigat en kungabegravning i Norge och en kungakröning i Lesotho.

Med många års arbete som fotograf på Expressen, Arbetet och Göteborgs-Posten, där han var anställd i 17 år, har motorn i hans mångsidiga arbete alltid varit en nyfikenhet på människor. Sedan 10 år tillbaka arbetar Sören Håkanlind som frilansfotograf i Göteborg.

Vernissage: 4 mars kl. 11.00-14.00
Plats: Scandinavian Photo, Södra Ågatan 18A, Mölndal
Kostnad: Kostnadsfritt

Utställningen pågår 4 mars - 29 april 2017.

Håkan Hellström av Sören Håkanlind


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)