Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fri frakt över 1000 kr

Välkommen på vernissage och demodag med Fujifilm och Serkan Günes i Mölndal


Scandinavian Photo och Fujifilm bjuder in till vernissage, produktdemo och föreläsning med landskapsfotografen Serkan Günes lördagen den 25 mars.

En av de största nyheterna på Photokina i höstas var när Fujifilm meddelade att de var på gång med ett nytt spegelfritt mellanformatssystem under namnet GFX. Ett kompakt och lätt system som tack vare sin utformning och egenskaper förändrar uppfattningen om digitalt mellanformat och tillmötesgår fotografer med de allra högsta kraven på bildkvalitet. Tidigare i år presenterades sedan Fujifilm GFX 50S tillsammans med tre nya objektiv.

GFX 50S

Serkan Günes var en av totalt 25 stycken X-fotografer världen över som fick möjlighet att testa kameran och leverara bilder till lanseringarna i London, New York och Kyoto. Sverige och Norden hade en otroligt stark representation då även Knut Koivisto, Per-Anders Jörgensen, Pål Laukli och Jonas Rask fanns med bland dessa utvalda fotografer och deras bilder finns också med i butikens utställning. Utöver bilder från det nya mellanformatssystemet innehåller utställningen flera bilder från Fujifilms populäraste kamera i X-Serien, Fujifilm X-T2.

 

Personal från Fujifilm finns på plats hela dagen för att svara på frågor om Fujifilm GFX och alla sina nya produkter i X-serien såsom X100F, X-T20, X-Pro2 Graphite och XF50mm F2. Dessutom finns det möjlighet att köpa och få Serkans senaste bok, The Land of Eight Seasons signerad.

Under dagen kommer Serkan dessutom hålla en föreläsning där han dels kommer prata om sina tankar kring GFX och mellanformatsfotografering men även om sitt senaste projekt ”The Land of Eight Seasons”. Föreläsningen är kostnadsfri men har ett begränsat antal platser så passa på att boka in dig redan i dag.

Serkan Günes

Demodagen och vernissagen tillsammans med Fujifilm och Serkan är den 25 mars mellan kl. 10.00 - 14.00 i vår butik i Mölndal. Föreläsningen med Serkan börjar kl. 12.00.

Välkommen!

Foto: Jonas Rask, Knut Koivisto, Pål Laukli och Serkan Günes.


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)