Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

Nyöppning Mölndal 25/10


Den 25 oktober klockan 08:00 öppnar vi dörrarna till vår helt nyrenoverade butik och moderna mötesplats på Västkusten, med allt inom foto och video! Under öppningsdagarna 25–27/10 fyller vi butiken med grymma öppningserbjudanden och i vår helt nya eventyta kan du lyssna till några av Sveriges och världens allra främsta fotografer och kreatörer. Föreläsningarna är självfallet kostnadsfria!

På plats under öppningsdagarna finns även representanter från våra leverantörer som svarar på alla dina frågor kring de olika varumärkena som finns representerade i vår butik. Välkommen!

Om butiken

Förutom ett brett utbud av produkter och touch and try-sektioner innefattar butiken även en separat avdelning helt anpassad för företagskunder, ett brett hyrsortiment, kurs- och föreläsningslokaler, serviceavdelning samt en worklounge med plats för fotografer att arbeta, nätverka och ta en kopp kaffe.

Öppettider

Torsdag 25/10: 08:00–18:00
Fredag 26/10: 08:00–18:00
Lördag 27/10: 10:00–16:00 Extraöppet 2 timmar!

Plats: Södra Ågatan 18 A, 431 35 Mölndal

Mer information om aktiviteter och föreläsningar

Surfa in och titta på våran sida för nyöppningen av Mölndalsbutiken, sidan uppdateras kontinuerligt med mer information om aktiviteter och föreläsningar.

 


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)