Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

Stockholm: In Silence – Ny utställning signerad Nikolina Arcini


Med start den 10/10 hänger en ny utställning signerad Nikolina Arcini i vår butik på Vasagatan 14 i Stockholm. Nikolina är en svensk fotograf baserad i Stockholm med examen inom högre yrkesutbildning i fotografi med inriktning kommersiell- och modefotografering vid Yrkeshögskolan för Fotografi i Gamleby. Efter sin examen har Nikolina specialiserat sig på att fotografera hästar och hennes projekt – In Silence – har visats både vid Ericsson Globe Arena och på Friends Arena i samarbete med Sweden Horseshow. Nikolinas fantastiska bilder har även visats hos Apostrof Kultur i Lund, Möllegården Kultur i Åkarp och Lofta Caffè i Lofta och finns nu att beskåda hos oss på Scandinavian Photo i Stockholm.

Nikolina har en lång bakgrund i stallet och har ett väldigt starkt band till hästar som individer, som hon fångar på ett känsligt och närvarande sätt genom sin fotografiska berättarteknik. I utställningen In Silence har Nikolina fotograferat en av världens äldsta hästraser – Achal Tekeer, upptäckt runt 3000 f.Kr. Rasen härstammar från Achal i Turkmenistan och dess blod finns i alla snabba och uthålliga fullblodsraser som lever idag. I Sverige finns ett tiotal hästar och världen över finns cirka 6000 hästar kvar av rasen. Achal Tekeer kännetecknas med sin uthållighet och styrka, högrest hållning och metallisk glans i pälsen.

Om produktionen

  • Högkvalitativ fotokonst i begränsad upplaga
  • Granskad, kvalitetssäkrad samt signerad av fotografen
  • Producerad i Scandinavian Photos egen certifierade Print Studio på arkivbeständigt Fine Art-bomullspapper
  • Ramad med arkivbeständig teknik hos kvalificerad ramverkstad.

Vernissage

Vernissage arrangeras i butiken onsdagen den 17/10 klockan 17–19. Under vernissagen finns Nikolina på plats i butiken och svarar på frågor och berättar mer om sin utställning. Välkommen!


Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)