Scandinavian Photo använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.
Till kassan
Fyndhörna

Trådlös ultraportabel nyhet från Sennheiser - XSW-D


sennheiser-xsw-d

Att ansluta ljud trådlöst till din kamera har aldrig varit enklare – på torsdagen lanserade anrika Sennheiser sitt senaste trådlösa system, XSW-D. Systemet bygger på små, extremt portabla enheter, som är lättare att para ihop än dina blåtandshörlurar till mobilen!

XSW-D från Sennheiser kommer i flera olika kombinationer och varianter. Den stora fördelen med systemet är att du kan para ihop en sändare med vilken mottagare som helst. Sändarna och mottagarna finns med 3,5mm-kontakt för anslutning av t.ex. myggor samt XLR-kontakt för anslutning av mikrofoner. Mottagarna har även de 3,5mm- och XLR-anslutningar, så att du kan koppla in signalen i både systemkameror och videokameror. Med ett XSW-D-system kan du göra vilken utrustning som helst trådlös!

Enkel hantering genom en knapptryckning

XSW-D har enbart en knapp på sändare och mottagare för otroligt enkel hantering. När du vill para ihop en sändare med en mottagare håller du in knappen på bägge enheterna tills de blinkar, och när de lyser med ett fast grönt ljus är de länkade. Du kan parkoppla upp till fem sändare till en mottagare. Inga andra inställningar behövs, systemet anpassar sen ljudnivå automatiskt efter vad du ansluter den till för enhet.

Om du funderat på ett trådlöst ljudsystem till din kamera, men tyckt att de verkat lite krångliga eller för stora, är XSW-D-systemet svaret på frågan. Det kan inte bli enklare eller mer portabelt än såhär.

Läs mer om de olika paketen vi erbjuder på vår produktsida och se till att förboka ditt exemplar idag så att du är först i kön när vi får in dem i lager!
Vi reserverar oss för eventuella fel i texter och på bilder samt slutförsäljning och orimliga prisfel.
Sitemap (xml)