2020-11-24

Butiken i Malmö blir ny Serviceshop!

Vi på SP brinner för att ge dig personlig service, expertrådgivning och inspiration för ditt kreativa skapande. Nu fortsätter vi med det precis runt hörnet, där Malmöbutiken blir en ny Serviceshop!


I vår nya Serviceshop kan du ta del av ett uppdaterat demosortiment med den senaste tekniken inom foto, video och ljud. Vi erbjuder även teknisk service, reparationer och uthyrning av produkter, samt snabba leveranser med budtjänster och uthämtning av din beställning.

Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp – både på plats i vår Serviceshop och via telefon eller mejl.

Välkommen till Serviceshop Malmö!

Besöksadress

Hermansgatan 2
212 11 Malmö
Hitta till Serviceshop Malmö!

Öppettider

Måndag–fredag: 09:00–18:00
Helger och röda dagar: Stängt

Kontakta oss

0770-77 11 00
info@scandinavianphoto.se

Våra medarbetare är redo att hjälpa dig!

Nicklas

Johan

Tore

Alexander

Fredrik

Flexibla leveranser
efter dina behov.

Budtjänster

Vi erbjuder flera olika leveransalternativ. Hämta i vår Serviceshop, hos ditt ombud eller få din beställning direkt hem till dig!

Standardleverans – från 99,-
Levereras inom 2–4 arbetsdagar till valbart ombud. Fri frakt på beställningar över 500 kronor.

Hemleverans – från 199,-
Beställ innan 16:00 och få din beställning levererad inom 1–2 arbetsdagar klockan 09:00–17:00. Vi levererar i hela Skåne! Fråga våra experter för mer information om leverans hem till dig.

Hämta i Serviceshop – kostnadsfritt
Din beställning finns att hämta i vår Serviceshop inom 2–4 arbetsdagar.

Hemleverans hyrutrustning – från 169,- (exkl. moms)
För dig som företagskund erbjuder vi hemleverans av hyrutrustning – redan samma dag som du gör din beställning!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.