2021-02-23

Cinema Line – en ny era för Sony

Sony utmärker sig med sin professionella serie Cinema Line – som kombinerar det bästa ur Alpha-serien, FX-serien och Sonys professionella videokameror. Det är kameror med god ergonomi, fullformatssensorer, imponerade videoegenskaper och framför allt ett kompakt format.


news_banner_.jpg

Sony Cinema Line – systemet som skapar helhet

Sony FX3 ger dig ett perfekt steg in i Sony Cinema Line – en serie av nya videokameror för innehållsskapare, som samlar allt det bästa av vad Sony har att erbjuda inom bildkvalitet, teknik och passion i digital Cine-teknik. Tillsammans med VENICE, FX9 och FX6 formar det senaste tillskottet, FX3 en imponerande kvartett i "Cinema Line", som kommer att leverera allra högsta Cinekvalitet från bioduk till dokumentärfilm. FX3 kombinerar både med samma teknik och look från de tre andra kamerorna och delar från Alpha-systemet – allt i ett kamerahus i storlek motsvarande en vanlig systemkamera!

FX3 – Enastående prestanda i kompakt format

Sony FX3 har en imponerande autofokusprestanda, bildstabilisering och videoegenskaper, allt förpackat i ett kompakt och robust kamerahus för maximal mobilitet. Det är den mest kompakta kameran i Cinema Line och är precis som de större kamerorna utrustad med en fullformatssensor och S-Cinetone färghantering. Sony FX3 är en pålitlig cinekamera som både är enkel att hantera och att ansluta tillbehör till.

Sony FX3 har en 4K fullformats bakbelyst CMOS Exmor R-sensor som ger 15+ stegs dynamiskt omfång, och ett ISO på 80–102 400 som är expanderbart upp till hela 409 600. Du kan filma i slowmotion med 4K upp till 120P, och tack vare sensorns snabba utläsningshastighet får du minimal rolling shutter. Kameran har Sonys mest populära bildprofiler såsom S-LOG3 och S-CINETONE för att maximera det dynamiska omfånget och få precis den look du vill ha.

Utmärkande egenskaper för Sony FX3

  • Snabb hybrid AF med 627-punkts autofokus
  • Real-time Eye AF, touch tracking autofokus och justerbar autofokuskänslighet
  • 4K FF Exmor R sensor med ISO expanderbart upp till 409 600
  • Lätt att se att när kameran spelar in – REC-indikator (Tally light)
  • Avtagbart handtag med XLR-kontakter för professionellt ljud
  • Ingen inspelningsgräns och inbyggt kylsystem– spela in 4K 60P utan begränsningnar
  • Skapa slowmotion i 4K 120P
  • Dubbla minneskortsplatser med CFexpress Typ A/SDXC/SDH

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn