2020-09-02

Sony FX6 - trion i Cinema Line är komplett

Med den nya videokameran PXW-FX6 så fullbordar Sony "Cinema Line" - en serie av nya videokameror för innehållsskapare, som samlar allt det bästa av vad Sony har att erbjuda inom bildkvalitet, teknik och passion i digital cine-teknik.


Sony har alltid varit i framkant gällande digital cine-teknik, ända sedan de lanserade den revolutionerande kameran HDW-F900 - världens första digitala cinekamera med 24 bilder/s. Tjugo år senare används fortfarande Sonys kameror flitigt, och med steget in i fullformatsvärlden med VENICE har barriärerna fortsatt att brytas med vad som är möjligt.

Tillsammans med VENICE och FX9 formar nu FX6 trilogin "Cinema Line", som kommer att leverera allra högsta cinekvalitet från bioduk till dokumentärfilm. FX6 kommer att kunna nå en bredare publik med samma teknik och look från de två andra kamerorna, men till en mer tilltalande prisbild. Kameran kommer att lanseras i slutet av 2020.

OBS! Sony har för tillfället inte släppt någon information angående pris, specifikation eller övriga funktioner. Så fort vi vet mer om kameran så kommer vi att publicera det på vår hemsida.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.