2019-04-03

Studentplakat 2019

Inför studenten är det mycket som ska planeras och förberedas och vi finns här för att hjälpa till. Det enda du behöver göra är att leta rätt på favoritbilden på just din student.


NEWS-studentplakat.jpgVälj mellan flera snygga mallar i både traditionell och modern design. Vi hjälper dig att scanna in ditt foto om du saknar en digital bild. Plakatet är 50x70 cm stort och självklart ingår en praktiskt pinne som gör att din student enkelt kan se det i folkvimlet.

Beställ er studentskylt snabbt och enkelt hos oss! Välkommen till vår PRINT STUDIO i Stockholm och i Malmö.

Pris studentplakat 50x70 cm:
299,-

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.