2019-04-05

Vi bevakar NAB-mässan 2019!

NAB - National Association of Broadcasters arrangerar varje år mässan NAB i Las Vegas, som framförallt omfattar video med TV-produktion, nyhetsrapportering, streaming, lagring och många andra områden. Traditionsenligt lanseras en del nya produkter på denna mässa och vi på Scandinavian Photo bevakar såklart denna med högsta intresse! Följ med oss här på hemsidan och ta del av alla spännande produktnyheter – se också till att boka ditt exemplar så att du är först i kön när de landar!


Senast uppdaterad 2019-04-12 19:00


Aputure uppdaterar C300d

C300d har blivit en mycket populär produkt i Aputures katalog, med tanke på flexibiliteten, kvalitén på ljus samt den kraftfulla ljusstyrkan i LED-belysningen. Aputure kommer nu med version två av produkten och tillsammans med det kommer ett par trevliga uppdateringar. Lampan har blivit 20% mer ljusstark, ett nytt handtag och fäste har kommit till och man har förnyat kontrollenheten, som har fått "fötter" så den står stabilt på ett golv eller bord. Inkluderat är även ett clampfäste som kan fästas på flertalet punkter och det finns även möjlighet att hänga enheten genom en ögla, gjord av slitstarkt klätterrep, som sitter monterat på kontrollen.

C300d II drivs på antingen nätström eller via V-mountbatterier och ett enskilt batteri kan strömförsörja belysningen till 50% styrka. C300d II levereras med en stabil och slitstark väska som håller formen – du kan till och med använda den som pall.

C300d II förväntas komma under sommaren och priset är ännu ej satt.

NAB-NYHETER FRÅN APUTURE

Aputure Light Storm COB 300d II LED-belysning

Light Storm COB 300d II, Aputures andra version av den mycket populära och otroligt kraftfulla LED-belysningen, som levererar en lika stor mängd ljus som mindre HMI-lampor. Version två har uppdaterats med 20% mer styrka, bättre möjligheter till batteridrift, fler fästmöjligheter och en uppdaterad kontrollenhet.

Pris är ännu ej fastställt. Mer info inom kort. För att förhandsboka ditt exemplar och vara först i kön när produkten landar, kontakta oss via info@scandinavianphoto.se eller på 0770-77 11 00.


Nanoslider från iFootage – liten blir stor

Med Shark Slider Nano från iFootage tänjs gränserna ytterligare för vad vi kan kalla "kompakt". Slider Nano flyttar både skena och kamerabas över två axlar och utökar på så sätt sin räckvidd, utan att genom det också utöka sin längd. Slidern är motoriserad och kontrolleras antingen genom applikation till din telefon eller direkt på enheten.

I appen kan du sätta A- och B-punkter och låta slidern rotera mellan dessa, vilket gör att du med fördel kan använda den som t.ex. en B-kamera under intervjuer, utan att behöva kontrollera åkningarna manuellt. Genom att du kan spara punkter och sätta hastighet på slidern får du också en mjukare, mer exakt och kontrollerad kamerarörelse i din video.

NAB-NYHETER FRÅN IFOOTAGE

iFootage Shark Slider Nano

Kompaktare kan det inte bli! Shark Slider Nano flyttar skena och kamerabas över två axlar och utökar sin räckvidd, utan att med det utöka sin längd. I och med att slidern har två motoriserade axlar kan den expandera och dubbla sin egen längd på 400mm till en slider på 800mm. Shark Slider Nano kontrolleras antingen genom applikation till din telefon eller direkt på enheten.

Pris är ännu ej fastställt. Mer info inom kort. För att förhandsboka ditt exemplar och vara först i kön när produkten landar, kontakta oss via info@scandinavianphoto.se eller på 0770-77 11 00.