Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Närbildslins NL-2 43mm

B+W Närbildslins NL-2 43mm

Artikelnummer: 1007143

Kom närmare med en makrolins!

499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
B+W Makrolins +2 Dioptri

B+W makrolins är en försättslins som man skruvar på på filtertråden för att öka närgränsen på objektivet. Den är mycket användbar då man vill komma lite närmare sitt motiv. +2 dioptri ger en närgräns på ca 0.5 meter när fokus är satt på oändlighet och en bildförstoring på ca 1:4,5. Denna försättslins på +2 dioptri är anpassad för normaloptik ( 50mm på fullformat ).
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.