EF 40mm f/2,8 STM

Canon EF 40mm f/2,8 STM

Artikelnummer: 322439
  • Klara allt från porträtt- till landskaps- och gatufotografering
  • Fantastisk bildkvalitet tack vare en asfärisk linsdesign och antireflexbehandling
  • Den stora bländaröppningen gör att du kan fotografera i svagt ljus
2 189 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

EF 40mm f/2,8 STM
UV-Filter 52mm PD WMC
Putsduk Photo Microklear Cloth
2 557 SEK
EF 40mm f/2,8 STM
UV-filter L395 SMC 52 mm
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
2 597 SEK

Canon EF 40/2,8 STM
Ett mångsidigt och kompakt objektiv. Den stora bländaröppningen gör att du kan fotografera i svagt ljus och ha kontroll över skärpedjupet. STM ger jämn och tyst autofokus vid filminspelning med kompatibla kameror. Mångsidig brännvidd på 40 mm som passar perfekt för resan. Klara allt från porträtt- till landskaps- och gatufotografering. Fantastisk bildkvalitet tack vare en asfärisk linsdesign och antireflexbehandling.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.