Objektiv till Micro 4/3

Micro 4/3, även kallat MFT, är en objektivfattning ursprungligen framtagen av Olympus och Panasonic. Idag används objektiv med Micro 4/3-fattning på spegellösa systemkameror från Olympus, Panasonic, Blackmagic Design, DJI med flera. Vi har ett brett utbud av objektiv till Micro 4/3 från OM System, Samyang, Sigma och Voigtländer med flera. Vi hjälper dig att hitta det bästa objektivet för dina behov, oavsett om du vill fotografera djur och natur, porträtt eller sport. Besök oss i butik eller ring våra experter för personlig hjälp eller köp objektiv till Micro 4/3 direkt online, alltid med snabb leverans.

85 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.