17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM till Nikon

Sigma 17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM till Nikon

Artikelnummer: 312636
  • Motsvarar ca 24-70 mm.
  • Hög ljusstyrka igenom hela zoomen.
  • Bildstabilisering för skakfria bilder (gäller Nikon & Canon).
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
Väska Lens Case Duo 5 svart
3 958 SEK
17-50mm f/2,8 EX DC OS HSM till Nikon
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Filter WR Ceramic Protector 77 mm
6 370 SEK

Ett ljusstarkt normalzoomobjektiv, utformad för digitala kameror med APS-C sensor. Objektivet har bildstabilisator som tillåter upp till 4 steg längre slutartid på fri hand. Objektivet har en bra ljusstyrka och ger skarpa och tydliga bilder på alla brännvidder även vid maximal bländare. Super Multi Layer (SML) hindrar spökbilder på grung av reflexer vid sensorn och ger bilder med balanserad färgbalans. HSM-motorn ger snabb och tyst AF.

Levereras med

Främre och bakre objektivlock samt motljusskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.