28mm f/1,4 DG HSM Art till Nikon

Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art till Nikon

Artikelnummer: 1041233
 • Hög skärpa på högsta bländare och alla fokusavstånd.
 • Designad för att minimera flares och spökslöjor.
 • Hög ljusstryka passar bra inomhus och vid landskapsfoto i gryning och skymning.
 • Anpassad för fullformat
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art till Nikon

Detta är en klassisk brännvidd för fasta vidvinklar som kombineras med hög ljusstyrka, bildkvalitet och skärpa. Tillsammans blir det en perfekt kombination för att ofta streetfoto, landskap, natur och natthimlar. Tack vare den robusta byggkvaliteten och vädertätningen kan du ta med den i de tuffaste väder. Objektivet har en platt front med 77mm gänga vilket gör att filter och filterhållare inte kräver några speciallösningar.

Fördelar

 • Hög skärpa
 • Framtagen för att minimera flares och spökslöjor
 • Nio rundade bländarlameller för rund och lugn bakgrundsoskärpa
 • Hög ljusstyrka

Ljusstarkt objektiv

Ett objektiv med hög ljusstyrka är perfekt för att få till kort skärpedjup och isolera detaljer i dina bilder, men även att fotografera när det är sämre ljusförhållanden. Bakgrundsoskärpan på Sigmas 28mm f/1,4 DG HSM Art är mjuk och krämig, fri från hårda och störande övergångar.

Väldigt hög skärpa

För att kunna utnyttja den fina bakgrundsoskärpan så är objektivet konstruerat för att ha väldigt hög skärpa genom hela registret, även vid största bländare och på alla fokusavstånd.

Mångsidig vidvinkel

28mm är en brännvidd för dig som tycker 35mm är lite för lång men som ändå inte vill ha för extrem vidvinkel. Du har så pass bred bildvinkel att du får med en hel den miljö i bilden, samtidigt som du kan utnyttja ett relativt kort skärpedjup för att isolera motiv.

Tyst och snabb autofokusmotor

Autofokusen drivs av en HSM-motor som gör skärpeinställningen snabb och tyst.

Avståndsskala och manuell fokus

Objektivet har en avståndsskala där du ser vilket avstånd som skärpan är inställd och den manuella fokus-ringen har en mekanisk koppling till fokuslinsen i objektivet vilket ger en konstant och konsekvent hantering vid manuell fokusering.

Levereras med

 • Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art
 • Mjuk väska
 • Motljusskydd
 • Objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.