35mm f/1,4 DG HSM Art till Nikon

Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art till Nikon

Artikelnummer: 1001423
 • Ljusstarkt och skarp
 • Mångsidig bildvinkel
 • Motsvarar 50mm på en APS-C kamera
 • Avståndsskala och manuell fokus
 • Kompatibel med Sigma Dock för uppdateringar och inställningar
 • Anpassad för fullformat
9 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

35mm f/1,4 DG HSM Art till Nikon
Rengöringskit Lens cleaning kit
UV-filter Pro Nano HUC 67mm
10 538 SEK
35mm f/1,4 DG HSM Art till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 67mm
10 549 SEK

Sigmas 35mm f/1,4 DG HSM Art är en väldigt ljusstark, skarp och mångsidig fast normaloptik. Brännvidden passar utmärkt till sociala sammanhang, matfotografering, street- och gatufotografering, landskapsfoto, porträtt med miljö och många andra situationer. Den höga skärpan redan vid f/1,4 ger dig möjligheten att använda kort skärpedjup samtidigt som du får riktigt bra skärpa där du vill ha det.

Fördelar:

 • Väldigt ljusstarkt
 • Mångsidig bildvinkel
 • 50mm på APS-C
 • Väldigt hög skärpa
 • Avståndsskala och manuell fokus

Väldigt ljusstarkt

En hög ljusstyrka på f/1,4 ger dig möjligheten att fotografera med kort skärpedjup och isolera motiv och modeller mot bakgrunden. Ljusstyrkan hjälper även att få bra korta slutartider och gör det lättare att fotografera under sämre ljusförhållanden.

Mångsidig bildvinkel

En 35'a är ett objektiv som passar till otroligt många situationer. Bildvinkeln är bred utan att bli för vidvinklig, men ändå så pass bred att du lätt får med både personer och miljö utan att behöva backa flera steg, vilket gör objektivet utmärkt för spontana men högkvalitativa bilder. Samtidigt är bildvinkel så pass snäv att du kan utnyttja det korta skärpedjupet som en bländare på f/1,4 kan generera.

50mm på APS-C

Monteras objektivet på en kamera med APS-C-sensor så motsvarar bildvinkeln ca 50mm, vilket gör det till väldigt mångsidigt objektiv även på en kamera med APS-C-sensor.

Väldigt hög skärpa

Optiken är konstruerad för att återge riktigt hög skärpa över hela bildytan, även på högsta bländare och oavsett fokusavstånd. Detta gör att du får bra skärpa även ute i kanterna på bilden.

Avståndsskala och manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk koppling med en avståndsskala, vilket gör objektivet lätt att använda även i manuellt läge tillsammans med liveview eller när det är för mörkt för kamerans autofokus att hitta skärpan. Den mekaniska kopplingen i fokusringen gör också att objektivet lämpar sig bra för videoarbeten och ger en konsekvent och kontrollerad hantering.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd LH730-03
 • Väska

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.