800mm f/5,6 EX APO DG HSM till Nikon

Sigma 800mm f/5,6 EX APO DG HSM till Nikon

Artikelnummer: 36481
  • Kraftigt supertele på hela 800 mm.
  • Motsvarar ca 1200 mm på en kamera med APS-C-sensor.
  • Plats för insticksfilter på 46 mm.
  • Stor stativfot underlättar hanteringen.
  • Anpassad för fullformat
42 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Värdepaket

800mm f/5,6 EX APO DG HSM till Nikon
Objektivskydd Forest Green till Sigma
Motljusskydd LH1571-01 till AF 800/5,6 EX DG
46 785 SEK

Sigma AF 800/5,6 EX DG APO HSM
Detta ultra-tele har en snabb största bländare och har den nya flerlagers ytbehandling som optimerar de karakteristiska dragen hos digitala SLR-kameror. ELD-glaselement minimerar kromatisk aberration och ger skarpa bilder med hög kontrast. Ytbehandlingen av linserna i flera lager reducerar uppkomsten av både linsöverstrålning och spökbilder.

Insticksfilter på 46 mm kan användas och även vridas i optiken för att underlätta användandet av t.ex. polarisationsfilter.

Levereras med:
Objektivlock/skydd, stativfäste, motljusskydd LH1571-01, väska
 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.