Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

17,5mm f/0,95 Nokton aspherical till Micro 4/3

Voigtländer 17,5mm f/0,95 Nokton aspherical till Micro 4/3

Artikelnummer: 321043
13 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

17,5mm f/0,95 Nokton aspherical till Micro 4/3
Polarisationsfilter cirkulärt 58mm
UV-filter 010 XS-Pro MRC Nano 58mm
15 829 SEK
Voigtländer 17,5/0,95 Nokton
Ett enastående objektiv som ger skarpa bilder även vid största bländare. Särskillt intressant är det för filmfotografer då objektivet möjliggör kontinuerlig och ljudlös ändring av bländare. Objektivet har 10 bländarlameller och ger därför otroligt vacker bokeh-effekt.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.