Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AF 120mm f/4 D Macro

Phase One AF 120mm f/4 D Macro

Artikelnummer: 317183
46 125 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

AF 120mm f/4 D Macro
väska putspåse i microfibermaterial
Rengörings kit för optik
46 293 SEK
Phase One AF 120/4D
För porträtt och närbilder kommer det här objektivet ge fantastiska resultat. "Limiter"-funktionen säkerställer snabb autofokus i den aktuella fokusområdet, oavsett om du arbetar med närbilder eller på längre avstånd.

Optiska topprestanda
Med helt ny design optimerad för höga optiska prestandakrav för Phase One digitala bakstycken och Phase One 645DF+ , ger detta objektiv överlägsen bildkvalitet.

Den högsta bildkvalitet
Alla Phase One objektiv är byggda för att upfylla de höga krav som dagens digitala bakstycken ställer. Den senaste tillverkningstekniker och högkvalitativa komponenter ger extrem upplösning optimerad för 645 -formatet,

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.