Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring

Phase One CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring

Artikelnummer: 1036221
56 125 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring
Rengöringskit Lens cleaning kit
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
56 653 SEK
CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring
ND-filter ND102 86mm
UV-filter 010 XS-Pro MRC Nano 86mm
59 210 SEK

CPO - AF 120mm f/4,0 LS Macro Schneider Blue Ring  Reburbished

Macrooptik från Schneider med inbyggd centralslutare, denna optiken tillhör den nya serien "blue ring" som är utvecklad för att klara av 100MP-sensorer.

Optiken har bra närgräns med möjlighet att fokusera ända ned till 1:1

[TEXT1022254623]

OBS, på bilden visas en helt ny produkt. Vissa avvikelser kan finnas.

One Certified Pre-Owned
Alla dessa produkter har genomgått samma kontroll som nya produkter och har därför 1 års garanti. Eftersom priserna är väldigt fördelaktiga, kan man inte uppgradera dessa produkter under första året. Produkterna testas i 8 steg och eventuellt skadade eller repade delar byts ut, innan produkten får kvalitetsgarantins certifiering.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.