Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Schneider 240mm f/4,5 LS Blue ring

Phase One Schneider 240mm f/4,5 LS Blue ring

Artikelnummer: 321122
71 125 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Schneider 240mm f/4,5 LS Blue ring
väska putspåse i microfibermaterial
Rengörings kit för optik
71 293 SEK
Phase One AF 240/4,5D LS

En ny serie objektiv med centralslutare kommer nu från Phase One. Först ut är 55mm, 80mm och 110mm, samtliga med f/2,8. Objektiven är konstruerade med den nya mellanformats-kameran Phase One 645DF i siktet. Objektiven är framtagna i samarbete med Schneider Kreuznach . Centralslutaren har ett omfång från 1 sekund ner till 1/800 sekund med blixtsynk på samtliga slutartider. I kombination med Sensor+ bakstycken uppnås fantastiska 1/1600 sekund.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.