Sony Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA
Sony Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA
Artikelnummer: 318428

Sony Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA

Sonnar T* E 24mm f/1,8 ZA

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
12 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Passande tillbehör

Sony E 24/1,8ZA Carl Zeiss Sonnar T*
Ljusstarkt, Sonnar-vidvinkelobjektiv av mycket hög kvalitet från Carl Zeiss. Vidvinkel (24 mm brännvidd), perfekt för landskap, interiörer, gatumotiv och vardagsfotografering. Stor maximal bländare f1,8 för vacker bakgrundsoskärpa (bokeh).

Endast kompatibelt med kameror med E-fattning.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.