HDTV 17x KT17ex4.3BIRSE

Canon HDTV 17x KT17ex4.3BIRSE

Artikelnummer: 321638
109 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lätt zoomobjektiv för portabla applikationer 

Canon KT17ex4.3BIRSE är ett portabelt zoomobjektiv för HDTV-produktion. Med ett brett omfång brännvidder, upp till 146 mm med den inbyggda extendern, och den smarta shuttle shot-funktionen, passar detta objektiv flesta inspelningssituationer. Det är speciellt framtaget för professionella miljöer som kräver stor mobilitet och snabb zoom.

  • Inbyggd 2x extender
  • Shuttle shot
  • Hi-UD
  • Ekologisk och ergonomisk design

Inbyggd 2x extender

Den inbyggda extendern gör att du kan utöka standardbrännvidden på 4,3-73 mm och multiplicera den med 2, vilket ger dig en maximal brännvidd på runt 146 mm.

Shuttle shot

Med denna funktion kan objektivet spara två brännvidder, och sedan automatiskt växla mellan dem åt båda håll. Perfekt för mobila inspelningssituationer där du behöver växla brännvidd snabbt.

Hi-UD

Objektivet använder sig av Canon's Hi-UD-glas (high-index ultra low-dispersion), som optimerar bildkvalitet och minimerar olika typer av förvrängningar.

Ekologisk och ergonomisk design

Alla objektiv från Canon är tillverkade med minimal miljöpåverkan i åtanke. Dessutom med en ergonomisk design som gör att du inte tröttnar även under riktigt långa arbetsdagar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.