Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon
Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon

Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon

10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR till Canon

Artikelnummer: 1026819
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
5 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ultravidvinkel för professionellt bruk
Med Samyang 10 mm får du ett videoobjektiv med en ultravidvinkel och manuell fokusering. Den är noggrant utformad för professionellt bruk. Du kan ändra bländaren tyst och smidigt med den frånkopplade bländarringen. T-numret styr den faktiska mängden ljustransmission, avståndsskalor är markerade på båda sidor av objektivet för att du ska kunna filma mycket exakt. Objektivet fungerar i manuella bländarsystem med lågt T-nummer, vilket möjliggör en naturlig filmning i olika ljusexponeringar.

Objektivet är utrustat med 14 linser i 10 grupper, inklusive en lins med extra lång dispersion (ED) och två asfärsiska (ASPH) för att minska kromatisk aberration.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.