CN-E35/1,5T, L F, EF-mount

Canon CN-E35/1,5T, L F, EF-mount

Artikelnummer: 1004488
49 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Enastående optisk prestanda för 4K produktion. Ljusstark och väldigt bra i svagt ljus med fin kreativ kontroll över skärpedjupet. Stora asfäriska linser ger skarpa , jämna bilder i praktiskt taget varje situation , medan den 11-bladiga bländarlamellerna ger vacker bokeh. Innovativa glaskonstruktioner motverkar utvidgning och kontraktion av objektivfattningen för att undvika märkningsavvikelser på grund av temperatur. Det innebär att objektiven kan användas under många olika förhållanden.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.