21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Fuji X

Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Fuji X

Artikelnummer: 1021824
4 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Fuji X
UV-Filter 58mm PD WMC
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 58mm
5 338 SEK

21/1,5 Cine ED AS UMC CS till Fuji X
Med detta ljusstarka, kompakta filmobjektiv från Samyang kan du fånga djupet och bredden i bilden även under sämre ljusförhållanden. Objektivet har en fast vidvinkel, manuell fokusering och en synvinkel på 69,3 grader. Tack vare den höga ljusstyrkan på T1,5 gör sig objektivet optimalt även i sämre ljusförhållanden. Detta innebär också att dina filmer kommer hålla hög bildkvalitet och kort skärpedjup. Fokusringen är installerad för follow focus vilket gör att du kan öppna bländaren tyst och smidigt under filmning.

Linsen har 8 glas indelade i 7 grupper, inklusive 3 asfärsiska linser (ASP) samt en lins med ED-glas som har väldigt låg spridningsfaktor, hög kontrast, samt högre motståndskraft mot reflektioner. Detta gör att du får en fantastiskt hög upplösning genom hela bilden.

Levereras med
Motljusskydd

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.