50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X

Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X

Artikelnummer: 1021835
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X
UV-filter Pro Nano HUC 62mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 62mm
6 329 SEK

50/1,3 Cine AS UMC CS till Fuji X
Med detta objektiv från Samyang får du bra bild- och filmkvalitet även i sämre ljusförhållanden. Objektivet har manuell foksusering och är utvecklat främst för filmskapande ändamål.

Med fokusringen kan du styra fokuseringen och med bländarringen styr du bländaren tyst när du filmar för ett exakt resultat. Det låga T-numret möjliggör filminspelning under olika ljusförhållanden. Endast manuella kontroller.

Linsen har 9 glas indelade i 7 grupper, inklusive 2 asfärsiska linser (ASP) som gör att du får en fantastiskt hög upplösning genom hela bilden. För att optimera ljusinsläppet samt minimera reflexerer och ghost har Ultra Multi Coating (UMC) använts.

Levereras med
Motljusskydd

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.