Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

15/1,7 ASPH Prime Lens till Micro 4/3

DJI 15/1,7 ASPH Prime Lens till Micro 4/3

Artikelnummer: 1021639
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

15/1,7 ASPH Prime Lens till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
8 118 SEK

DJI MFT 15 mm f/1,7 ASPH Prime Lens
Detta fasta vidvinkelobjektiv passar till Zenmuse X5 och andra objektiv med Micro 4/3-fattning. Objektivet består av 9 element i 7 grupper med tre asfäriska linser; du får maximal skärpa men samtidigt ett mycket kompakt objektiv.

Den största bländaren på f/1,7 ger bra bilder även i svagt ljus och gör det möjligt för dig att bestämma skärpedjup för att få vacker bokeh. När objektivet används med Zenmuse X5-serien kan du justera fokus och bländare via DJI GO app eller genom att använda DJI Focus wireless lens control system.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.