Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3
Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3
Artikelnummer: 1036909

Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3

16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Ljusstarkt filmobjektiv till Micro 4/3-kameror

Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3 har en bildvinkel motsvarande 32mm och är förberett för användning av followfocus system. Bländarringen är steglös och objektivet har en helt manuell hantering.

Fördelar:

  • Motsvarar 32mm
  • Bra ljusstyrka
  • Steglös bländare
  • Anpassat för followfocus
  • Tillverkat i aluminiumlegering

Objektivet är tillverkat med 13 linselement i 11 grupper varav en hybrid asfärsisk (H-ASP) 1 asfärisk (ASP) och en lins med extra lågt brytningsindex (ED). H-ASP och ASP linserna motverkar färgförskjutningar och ED linsen tillsammans med Samyangs Ultra Multi Coating (UMC) motverkar spökbilder och ökar kontrasten.

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.