Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Micro 4/3

Samyang 50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Micro 4/3

Artikelnummer: 1014054
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Micro 4/3
UV-filter L395 SMC 77 mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
6 738 SEK
50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Micro 4/3
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
7 339 SEK
Filmobjektivet för den professionella filmskaparen
Med filmobjektivet från Samyang får du ett synfält på 46,2 grader och den höga ljusstyrkan på T1,5 gör objektivet optimalt i dåliga ljusförhållanden. Detta innebär också att dina filmer kommer hålla hög bildkvalitet och kort skärpedjup. Optiken består av nio linselement som är arrangerade i sex grupper. Alla linselement har täckts av flera lager antireflexbehandling för att säkerställa hög kontrastoch verklighetstrogen färgåtergivning.

Du kommer få en mycket jämn och naturlig bokeh utanför fokusområdet. Tack vare den åtta-bladiga bländaren återges de motiv som ligger utanför skärpedjupet med mycket mjuk teckning. Detta är något som du som professionell filmare eller porträttfotograf kommer att uppskatta.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.