VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Micro 4/3

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Micro 4/3

Artikelnummer: 1034055
5 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
5 818 SEK

Vidvinkel optik anpassat för filmning med fullformatskameror. Både fokus- och bländarringen har kuggar för att kunna användas med followfocus-system och bländarringen är steglös för att få mjuka övergångar.

Fördelar:

  • Anpassad för fullformat
  • Väldigt bred vidvinkel
  • Hög ljusstyrka
  • Kuggar för followfocus

Samyang VDSLR 16mm T2.6 ED AS UMC är ett videoobjektiv speciellt framtaget för att filmning med fullformatskameror. Med 16mm bildvinkel får du en väldigt bred bildvinkel och objektivet passar utmärkt till landskap, interiör, arkitektur eller för video inomhus är både utrymmet och ljusstyrkan är begränsad. Kuggarna på både fokus- och bländarring låter dig använda objektivet ihop med ett followfocus och bländarringen är steglös för tysta och mjuka övergångar.

Objektivet fungerar givetvis på en APS-C eller Micro4/3 kamera och kommer då ta del av kamerans brännvidsförlägning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.