Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

35mm T1.5 AS UMC VDSLR II till Nikon

Samyang 35mm T1.5 AS UMC VDSLR II till Nikon

Artikelnummer: 1027486
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Samyang 35mm T1.5 AS UMC VDSLR II

Detta objektiv är speciellt utvecklat för filmning med fokusföljande system. Det är kompatibelt med DSLR-kameror med 24x36mm bildsensor och mindre. Objektivet baseras på den tidigare modellen Samyang 35/1,4 AS UMC, men har anpassats för filmning med en ljusstyrka motsvarande T/1,5. För att underlätta avläsning av fokus- och bländarvärden är skalstegen placerad parallellt med objektivet längdaxel.

Levereras med:

  • Samyang 35/1,5 AS UMC VDSLR
  • Främre och bakre objektivlock
  • Objektivpåse
  • Motljusskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.