Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Xeen 20mm T1.9 FF Cine till Nikon

Samyang Xeen 20mm T1.9 FF Cine till Nikon

Artikelnummer: 1032273
19 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Xeen 20mm T1.9 FF Cine till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
Exchangeable Mount kit till Nikon
22 249 SEK

XEEN 20mm T1,9 FF Cine till Nikon

XEEN-objektivet har en bländare på T1,9 och en optisk prestanda som lämpar sig särskilt bra för filmning i 4K-kvalitet. Alla XEEN-objektiv är utrustade med kuggkransar som sitter på exakt samma ställe så att du enkelt kan byta objektiv utan att ha problem att hitta kuggkransen. Objektivet har ett pålitligt metallhölje i aluminium och kalibrerade fokusskalor i metriska eller imperiala enheter.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.