Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Xenon FF-Prime 25/T2.1 Nikon F-mount

Schneider Xenon FF-Prime 25/T2.1 Nikon F-mount

Artikelnummer: 1009870
47 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Xenon FF-Prime 25/T2.1 Nikon F-mount
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-filter 010 95mm
49 059 SEK
Schneider Xenon FF-Prime 25/T2,1
Schneider-Kreuznach FF-Prime är en serie objektiv, speciellt designade och tillverkade för filmkameror med fullformat sensor HDSLR samt andra professionella kameror med hög upplösning. Ny optisk- och mekanisk design ger enastående prestanda med unik upplösning och kontrast, samt hög tillförlitlighet och precision. Bländaröppningen är cirkulär och har 14 till 18 bländarlameller beroende på modell. Fokuseringssnäckan, med 300 graders rotering (samma på alla modeller), har exakta fokusmarkeringar vilket ger exakt avståndsinställning med möjlighet till enkel och precis repetition av fokus.

Konstruktionen på Schneider Kreuznach Xenon FF-Prime följer branschstandard för film/kamera-tillbehör, och de flesta fokusriggar, kompendier etc passar. Hela serien objektiv har identiska yttermått och positioner för fokus- och bländarring vilket ger snabbt och enkelt skifte mellan olika brännvidder i en rigg. Texten på graderingen av fokuseringsring och bländarring är överdimensionerade samt kan avläsas på objektivets bägge sidor, något som alla fotografer uppskattar.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.