CINE 28mm T1.5 FF PL-mount med i/-technology

Sigma CINE 28mm T1.5 FF PL-mount i/Technology

Artikelnummer: 1047244
 • Frontdiameter på 95 mm är standard genom hela Sigma CINE-serien
 • Uppdaterad i/technology som gör att du kan samla och se metadata vid inspelning
 • 180°rotation på fokusringen, 160° rotation på zoomringen och linjär iris med samma gradtal per T-stop.
 • Dämpade ringar säkerställer att objektivet inte ger någon typ av ljud ifrån sig
 • 0.8M Gear Pitch standard säkerställer kompatibilitet med externa tillbehör.
 • Standardiserad kugghjulsposition gör det lätt att växla objektiv med followfocus och/eller zoommotor monterad.
49 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sigma 28mm T1.5 FF med i/technology

Sigma 28mm T1.5 FF ingår i Sigmas FF High Speed Prime-serie av videoobjektiv med en största bländare på T1.5. Objektivet fungerar med fullformatskameror och har en kompakt konstruktion som gör det smidigt att använda samtidigt som det levererar en riktigt hög upplösning - redo för 8K. Detta är ett objektiv för dig som arbetar med film och ställer höga krav på din utrustning.

Fördelar

 • Kompakt, lätt och robust filmobjektiv
 • Ljusstarkt med snygg bakgrundsoskärpa
 • Damm- och stänksäkert - gjort av 100% metall
 • Fokusrotationsvinkel på 180°

Hög bildkvalitet och optisk prestanda

Vidvinkelobjektivet har en brännvidd på 28mm med största bländare på T1,5 och levererar skärpa i kombination med en riktigt snygg bokeh. Det är utformat för att uppfylla Sigmas CCI-standard och levererar färgbalans tillsammans med upplösning av hög klass. Linsen har konstruerats för att minimera ljusslöjor och spökbilder samt öka kontrasten i motljus.
Vädertätat och robust

Med en kompakt och lätt design håller objektivet vikten och storleken till ett minimum. Objektivet har en robust konstruktion som är både damm- och stänksäker vilket gör att du kan använda det även under tuffa väderförhållanden. Kroppen är gjord av 100% metall för att klara påfrestningar och hålla länge.
Filmobjektiv

Objektivet har tandade ringar och är anpassat att kunna användas med follow-focus samt en mjukgående steglös bländarinställning. Ringarna har ljuddämpats för så tyst drift som möjligt. Med en fokusrotationsvinkel på 180° får du extremt hög precision på fokuseringen.

Uppdaterad i/technology-teknik

Detta objektiv har uppdaterats med en teknik som gör det möjligt att se och samla metdata vid inspelning. Du kan se fokusdistans, brännvidd och bländarvärde.

Levereras med

 • Sigma 28mm T1,5 FF PL-mount i/technologyVi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.