Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Sony E
Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Sony E
Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Sony E
Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Sony E
Artikelnummer: 1021829

Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Sony E

21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine till Sony E

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

21/1,5 Cine ED AS UMC CS till Sony E
Med detta ljusstarka, kompakta filmobjektiv från Samyang kan du fånga djupet och bredden i bilden även under sämre ljusförhållanden. Objektivet har en fast vidvinkel, manuell fokusering och en synvinkel på 69,3 grader. Tack vare den höga ljusstyrkan på T1,5 gör sig objektivet optimalt även i sämre ljusförhållanden. Detta innebär också att dina filmer kommer hålla hög bildkvalitet och kort skärpedjup. Fokusringen är installerad för follow focus vilket gör att du kan öppna bländaren tyst och smidigt under filmning.

Linsen har 8 glas indelade i 7 grupper, inklusive 3 asfärsiska linser (ASP) samt en lins med ED-glas som har väldigt låg spridningsfaktor, hög kontrast, samt högre motståndskraft mot reflektioner. Detta gör att du får en fantastiskt hög upplösning genom hela bilden.

Levereras med
Motljusskydd

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.