50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E

Samyang 50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E

Artikelnummer: 1014058
5 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 77mm
UV-filter L395 SMC 77mm
7 959 SEK
Filmobjektivet för den professionella filmskaparen
Med filmobjektivet från Samyang får du ett synfält på 46,2 grader och den höga ljusstyrkan på T1,5 gör objektivet optimalt i dåliga ljusförhållanden. Detta innebär också att dina filmer kommer hålla hög bildkvalitet och kort skärpedjup. Optiken består av nio linselement som är arrangerade i sex grupper. Alla linselement har täckts av flera lager antireflexbehandling för att säkerställa hög kontrastoch verklighetstrogen färgåtergivning.

Du kommer få en mycket jämn och naturlig bokeh utanför fokusområdet. Tack vare den åtta-bladiga bländaren återges de motiv som ligger utanför skärpedjupet med mycket mjuk teckning. Detta är något som du som professionell filmare eller porträttfotograf kommer att uppskatta.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.