Samyang 50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E
Samyang 50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E
Samyang 50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E
Artikelnummer: 1014058

Samyang 50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E

50mm T1.5 AS UMC VDSLR Cine till Sony E

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
5 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Filmobjektivet för den professionella filmskaparen
Med filmobjektivet från Samyang får du ett synfält på 46,2 grader och den höga ljusstyrkan på T1,5 gör objektivet optimalt i dåliga ljusförhållanden. Detta innebär också att dina filmer kommer hålla hög bildkvalitet och kort skärpedjup. Optiken består av nio linselement som är arrangerade i sex grupper. Alla linselement har täckts av flera lager antireflexbehandling för att säkerställa hög kontrastoch verklighetstrogen färgåtergivning.

Du kommer få en mycket jämn och naturlig bokeh utanför fokusområdet. Tack vare den åtta-bladiga bländaren återges de motiv som ligger utanför skärpedjupet med mycket mjuk teckning. Detta är något som du som professionell filmare eller porträttfotograf kommer att uppskatta.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.