Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Teleconverter till Sony A med 2x mer räckvidd

Sony Converter AF 2X

Artikelnummer: 37511
  • Ger ditt objektiv 2x större räckvidd
  • Passar objektiv och kameror med Sony A-fattning
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Telekonverter till Sony A – Ger 2x större brännvidd

Fördubblar brännvidden på ditt objektiv så att du kommer närmare ditt motiv utan att behöva packa ett större teleobjektiv.

Kompatibel med objektiv och kameror med Sony A-fattning.

Levereras med

  • Bakre och främre objektilock
  • Objektivpåse
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.