Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Makrokonverter DMW-GMC1

Panasonic Makrokonverter DMW-GMC1

Artikelnummer: 320213
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Panasonic makrokonverter DMW-GMC1
För dem som längtat efter att ta läckra närbilder men inte kommit tillräckligt nära med kitoptiken finns nu makrokonvertern DMW-GMC1 med faktor 0,35x.

Med normalzoomen AF 14-42/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S Lumix G X kommer man så nära som 16 cm och med AF 14/2,5 ASPH Pancake ner till 14 cm från motivet. Längsta fokusavstånd är 23 cm med AF 14/2,5 ASPH Pancake och 26 cm med AF 14-42/3,5-5,6 ASPH Power O.I.S Lumix G X

Levereras med:
Adapterring för 37 och 46mm.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.