-54%

Telelins HDP-7700 ES High Definition 3.0x

Raynox Telelins HDP-7700 ES High Definition 3.0x

Artikelnummer: 302840

Raynox HDP-7700ES är en 3x telelins som förlänger brännvidden med faktor 3x, vilket betyder att man optiskt kommer tre gånger närmre föremålet som ska filmas eller fotograferas

1 990 SEK4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Raynox Telelins HDP-7700 ES High Definition 3.0x
Raynox HDP-7700ES är en 3x telelins som förlänger brännvidden med faktor 3x, vilket betyder att man optiskt kommer tre gånger närmre föremålet som ska filmas eller fotograferas. Linsen passar på objektiv med 72 mm filtergänga. Objektiv med annnan filtergänga kan användas med hjälp av stepringar och linsen levereras med stepringar för objektiv med filtergänga på 27, 30, 30.5, 34, och 43 mm.

Samtliga linselement är antireflexbehandlade och linsen har inga mekaniska delar vilket gör att ljusinflödet inte påverkas eftersom bländaren inte förändras vid exponering.

Levereras med:

  • Lins HDP-7700ES
  • Linsskydd x2
  • Stepringar
  • Motljuskydd LS-055
  • Enkel väska
  • Engelsk manual
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.