Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins HD-FXR180 Fish-Eye 0,24x

Raynox Vidvinkellins HD-FXR180 Fish-Eye 0,24x

Artikelnummer: 555061
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nya Raynox HD-FXR180 har en brännviddsfaktor på 0,24x och en linjeupplösning på otroliga 625 linjer/mm. Bildvinkeln är 180 grader diagonalt. Samtliga linselement är reflexbehandlade. Anslutningsgänga är 72 mm.

Raynox HD-FXR180 är speciellt utvecklad för att motsvara de krav som ställs på en professionell optik till professionella videokameror, med hög upplösning och låg distortion. Den högsta optiska prestandan nås med kamerans zoom inställd på största vidvinkelläge upp till 3,3x zoom.

Tekniska data - Raynox HD-FXR180
Förstoring: 0.24X, 180 grader (diagonal), 138 grader (horisontellt), 75 grader (Vertikalt) vid 16:9 Wide mode
Linskonstruktion: 4G/5E, "optical glass elements all surfaces fully coated".
Anslutningsgänga: 72mm
Mått: 100x65 mm
Viktt: 700 gram

Passar Sony HDR-FX1 och HVR-Z1.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.