Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins HDP-7880ES 0,79x

Raynox Vidvinkellins HDP-7880ES 0,79x

Artikelnummer: 1030238
2 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Raynox Vidvinkellins 0,79x för 4K kameror

HDP-7880ES är utvecklad för att passa upplösningen hos 4k videokameror och ger en brännvidsfaktor på 0,79x. Samtliga linselement är antireflexbehandlade för bästa ljusinsläpp och bildkvalitet

HDP-7880ES passar på kameror på med 62mm filtergänga. Önskar du använda linsen på en kamera med annan diameter behöver du en stepring.

Här finner du en kompatibilitetslista och mer information för HDP-7880ES

Levereras med:

  • Stepring 62 till 55 mm
  • Stepring 62 til 58mm
  • Distans RA6262

OBS! Vissa kameror har väldigt ytlig frontlins där HDP-7880ES inte kan monteras trots användningen av 62-62mm adaptern.
 

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.