Mellanringar

En mellanring förvandlar ditt objektiv till ett makroobjektiv, vilket är ett billigare sätt att komma igång med makrofotografering. En mellanring gör verkligen skäl för sitt namn, då den är en ihålig ring som monteras mellan kamerahuset och objektivet, men gör att objektivet och sensorn får större avstånd från varandra, vilket i sin tur minskar närgränsen för objektivet. Vi har mellanringar med och utan autofokus och som passar alla stora kända varumärken, som Canon, Nikon och Sony. Köp mellanring direkt online eller besök oss i butik.

13 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till objektiv
Filtrering
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.