Mellanringar

En mellanring förvandlar ditt objektiv till ett makroobjektiv, vilket är ett billigare sätt att komma igång med makrofotografering. En mellanring gör verkligen skäl för sitt namn, då den är en ihålig ring som monteras mellan kamerahuset och objektivet, men gör att objektivet och sensorn får större avstånd från varandra, vilket i sin tur minskar närgränsen för objektivet. Vi har mellanringar med och utan autofokus och som passar alla stora kända varumärken, som Canon, Nikon och Sony. Köp mellanring direkt online eller besök oss i butik.

18 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Tillbehör till objektiv
Filtrering
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.