Objektivadapter

Med en objektivadapter kan du använda objektiv och kamerahus av olika märken eller generationer tillsammans, exempelvis ett äldre objektiv på en nyare kamera. Vi har objektivadapter för Canon, Nikon och Sony med flera för de vanligaste fattningarna, såsom Canon RF, Sony E, Micro 4/3. Köp direkt online eller besök oss i butik eller ring våra experter för att få personlig hjälp och rådgivning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.