Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beredskapsväska CS-36 FBC svart / OM-D E-M5

Olympus Beredskapsväska CS-36 FBC svart / OM-D E-M5

Artikelnummer: 321031
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
CS-36 FBC är heltäckande skydd exklusivt utformat för E-M5. Säkert fastsatt med en skruv för ett absolut säkert skydd av din kamera. Om du använder CS-36FBC kommer du aldrig att missa ett ögonblick av fotografering eftersom du enkelt kan vända bak frontöppningen för att fotografera. CS-36FBC passar till E-M5 med 12-50mm.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.