Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beredskapsväska CS-46FBC Body jacket brun skinn

Olympus Beredskapsväska CS-46FBC Body jacket brun skinn

Artikelnummer: 1017884
1 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Beredskapsväska till Olympus E-M5 Mark II
Skydda din Olympus E-M5 Mark II i denna beredskapsväska i skinn. Objektivskyddet går att ta av så att du kan använda väskan med bara kamerahuset. Den genomtänkta och skräddarsydda designen gör det möjligt att använda stativ, ladda batterier och ta bort SD-kortet utan att ta av väskan.

Kompatibel med E-M5 Mark II samt något av följande objektiv:

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.